Tilbake

Digital markedsføring

Det finnes et bredt utvalg av digitale kanaler som funker for kommunikasjon på både kort og lang sikt. Digital markedsføring tar av, og alle som er i IT-bransjen i dag, må være på nett. Din synlighet på nett, samt det å ha de rette kanaler og innhold, er nøkkelen til suksess i inbound marketing.

Det er avgjørende at du kjenner dine kunder, og ingenting har mer å si enn innhold og kontekst. Vi vil hjelpe deg med å identifisere dine viktigste målkunder. Hva de er interessert i, hvem de har i sitt nettverk, og hvilken kanal de bruker. Med det som utgangspunkt kan vi forme det rette budskapet til hver enkelt fase i kjøpsreisen. La oss hjelpe deg med å utarbeide en digital og sosial strategi eller gjennomføre langvarige syndikerte kampanjer med målbare resultater.

Vi tar gjerne et møte for å snakke om dine utfordringer og behov. Fyll inn dine kontaktopplysninger i skjemaet, så tar vi kontakt.

Expandi Group is the largest independent agency network focused on IT in the world. The sister companies NetPartnering Nordic AB and OnChannel AB are affiliated companies and the legal entities representing Expandi in the Nordics.

English Svenska Dansk Norsk Suomalainen