Tilbake

Legg til rette og aktiver

"Aktiver dine partnere og gi dem opplæring for å dra mest mulig nytte av salgspersonalet i kanalen din. Det er avgjørende å ha en løpende dialog og dele informasjon med dine kanalpartnere for å holde dem oppdatert på siste nytt i dine produkter, løsninger og tjenester mot sluttkundene. Vi har de rette verktøyene for å drive kampanjer, løpende partnerkommunikasjon, salgsfremmende tiltak og lojalitetsprogrammer. Vi leverer plug-and-play-løsninger som gjør deg i stand til å overvåke alle salgsfremmende tiltak og dessuten måle resultatene. Behøver du å gi dine partneres salgsteam kursing i oppfølging av leads eller å arrangere en dag for potensielle kunder når du lanserer et nytt produkt eller en ny tjeneste? Vi kan bidra med en salgscoach til anledningen, hjelpe deg med å planlegge og få i stand en dagsagenda, og dessuten iverksette og følge opp i forhold til aktivitetene i etterkant.

Kanalaktivering og lojalitetstjenester

  • Salgsopplæring, SPIFF/BLITZ-dager
  • Partnerkommunikasjon
  • Salgsfremmende tiltak og belønning"
Vi tar gjerne et møte for å snakke om dine utfordringer og behov. Fyll inn dine kontaktopplysninger i skjemaet, så tar vi kontakt.

Expandi Group is the largest independent agency network focused on IT in the world. The sister companies NetPartnering Nordic AB and OnChannel AB are affiliated companies and the legal entities representing Expandi in the Nordics.

English Svenska Dansk Norsk Suomalainen